21 ene 2006, 16:05

* * * 

  Poesía
666 0 1
Попитай ме какво се крие в сърцето ми,
защо прикривам своята тъга,
защо тъй тъжно е лицето ми,
къде е всъщност любовта....

Попитай ме какво си всъщност ти,
и къде е твойто място в моето сърце,
каква е тази болка в очите ми,
дълбока като синьото море...

Попитай ме сега ще отговарям,
кажи какво си мислиш ти,
че тръгнала съм страницата да затварям,
и накрая теб ще те боли....

Попитай ме, ти може да грешиш,
не се страхувай, просто сподели,
далеч от мен стоиш,
ела към мен и ми кажи...

Попитай ме дали страха,
обзел е мойте дни и нощти,
от разрухата на любовта,
от която искам много още...

Попитай ме, каквото ти е на душата,
обичам те не се страхувай ти,
на мойте мисли в главата,
ти единствения смисъл си....

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??