28 jun 2006, 23:02

* * * 

  Poesía
599 0 10
Ако съм празнота в сърцето ти
и няма изгрев идващия ден.
Потърси ласка от ръцете ми,
потърси в прелистения спомен.

Още пазя пламък на дълбоко,
поискаш ли, пожар ще се роди.
Любовта живее на широко
и грешките прощава от преди.

© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??