21 feb 2006, 17:24

* * * 

  Poesía
793 0 2
Тишина . Покой . Цветя.
Усмивка . Бясно сриваща се самота.
Унес. Ласка и сияние.
Сладко непремерено желание. 

Докосване бленувано от разстояние.
Тревожно трескаво съзнание.
Горчилка. Дрезгав писък и сълза.
Букет пречупен... Адска тишина...

© Елена Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??