21 февр. 2006 г., 17:24

* * * 

  Поэзия
792 0 2
Тишина . Покой . Цветя.
Усмивка . Бясно сриваща се самота.
Унес. Ласка и сияние.
Сладко непремерено желание. 

Докосване бленувано от разстояние.
Тревожно трескаво съзнание.
Горчилка. Дрезгав писък и сълза.
Букет пречупен... Адска тишина...

© Елена Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??