22 abr 2006, 8:28

*** 

  Poesía
668 0 7

Синя нощ и синьо безлуние.

Синьо-зелени мечтания.

Влакове, откраднали живота ти.

Рапсодия в синьо страдание.

Далечни, далечни сказания,

напомнящи ти за дедите ти.

Тиха нощ и тихо безлуние…

                      Синя тишина!

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??