22 апр. 2006 г., 08:28

*** 

  Поэзия
685 0 7

Синя нощ и синьо безлуние.

Синьо-зелени мечтания.

Влакове, откраднали живота ти.

Рапсодия в синьо страдание.

Далечни, далечни сказания,

напомнящи ти за дедите ти.

Тиха нощ и тихо безлуние…

                      Синя тишина!

 

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??