Apr 22, 2006, 8:28 AM

*** 

  Poetry
680 0 7

Синя нощ и синьо безлуние.

Синьо-зелени мечтания.

Влакове, откраднали живота ти.

Рапсодия в синьо страдание.

Далечни, далечни сказания,

напомнящи ти за дедите ти.

Тиха нощ и тихо безлуние…

                      Синя тишина!

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??