29 may 2007, 21:54

* * * 

  Poesía
677 0 9
Не съм студен към теб,
сърцето ми бушува от любов!
Не си мисли, че нямам чувства,
просто съм безпомощен,
затова така се случва,
да ме чувстваш чужд, далечен,
когато спречкаме се ний за нещо.
Не си мисли, недей, грешиш!
Аз не съм от камък.
Не си помисляй вече ни за миг,
че аз от тебе бих се отказал!!!

© Момчил Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??