May 29, 2007, 9:54 PM

* * * 

  Poetry
672 0 9
Не съм студен към теб,
сърцето ми бушува от любов!
Не си мисли, че нямам чувства,
просто съм безпомощен,
затова така се случва,
да ме чувстваш чужд, далечен,
когато спречкаме се ний за нещо.
Не си мисли, недей, грешиш!
Аз не съм от камък.
Не си помисляй вече ни за миг,
че аз от тебе бих се отказал!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??