12 feb 2006, 13:52

* * * 

  Poesía
708 0 2
Потрепвам аз от твоето дихание,
потрепвам и от твоите ръце,
разучавайки ме с ласкаво старание,
потапяйки ме в тайни светове.

Прегръщана от сила непозната,
притисната към твоето сърце,
стоя и взирам се в тъмнината
и виждам само твоето лице.

Оглеждайки се в твоите очи
усещам топлина,
а може би това са две стрели
пронизали и твоята и моята душа.

Любов- неизлечима болест
носеща и радост и тъга.
Любов това е скитник безпризорен
вселяващ се в хорските сърца.

© Жени Банева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??