9 abr 2006, 23:47

*** 

  Poesía
624 0 4



Денят е махмурлия от препиване
със близост, от която няма нужда -
сърдито отминава, търпеливо
понасям го, макар да ми е чужд.
 Доверието - дрипав неудачник,
препъвайки се, тътри по паважа
очуканите си очи и плаче
за умореното очакване.
И сплита възли сухо разпознаване -
порастнаха годините за прошка.
...едно обесено очарование
оплезено поклаща кости.

© Олга Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??