9 abr 2006, 23:58

*** 

  Poesía
702 0 2



Така помъдрях - със обида -
на себе си бях разярена:
чудовищно просто е чудото
на обичта изморена.
Така прегорях - недочакана -
докато в облак от жажда
не търсех причини от страх,
че чудесата разплакват.
Не е иронично това,
което ме сгърчва от слабост.
Извивам усмивка през плач
и вярвам все още... на халос!...

© Олга Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??