19 ago 2010, 20:29

*** 

  Poesía
749 0 2

Потънах в кошмара на вечните думи,

така не-изречени, че чак заболя.

Заровена в сметки, банкноти, алчност и суми,

заключена в стая с безцветна дъга.

 

Превърнете ръцете ми в два катинара!

Обърнете мечтите ми в жълти петна!

Омотайте сърцето ми в болката стара,

 която мен за стопанка сама си избра!

 

 

© Александра Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Превърнете ръцете ми в два катинара! - Браво, почитания!
  • знам как се чувстваш, но не бива да се оставяш на болката, тя е хищница ... хубав стих
Propuestas
: ??:??