3 jul 2006, 15:26

??? 

  Poesía
561 0 1
- Защо понякога побягваш надалеч
 от всичко близко и познато?
- Защо понякога надигаш меч, за да покажеш,
 че бориш се за всичко свято?
- Защо мечтаеш да покажеш на света, че
 лесно чупи се реалността?
- Защо се влюбваш, щом си твърд като скала?
- Защо намразваш, щом вярваш в любовта?
- Защо?

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре зададения вьпрос е по-важен от отговора!!Много ми хареса !
Propuestas
: ??:??