27 ago 2006, 10:21

* * * 

  Poesía
1040 0 4
Защо остави ме сама,
в къща с восъчни лица.
Души загробени във сенки,
на ангели безверни.

В клетка от заплетени мечти
седя обляна във сълзи
и не искам аз да вижам в мрака
раната на самотата.

© Мортиша Адамс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??