28 jul 2006, 12:39

* * * 

  Poesía
422 0 4
Задимена стая,
абсолютен хаос цари вътре
вещи разхвърлени навсякъде,
a няма никого до мен!

Очакване-порив нежен
зов за люов надира сърцето от викове
и безпощадно от ярост че още не идваш
ръмжи безутешно гнева във главата ми!

Прашна е цялата къща
самотно плаче детето в мен,
то моли за обич и разбиране,но уви
неутешено си остава и до днес!!!





© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??