28.07.2006 г., 12:39 ч.

* * * 

  Поезия
419 0 4
Задимена стая,
абсолютен хаос цари вътре
вещи разхвърлени навсякъде,
a няма никого до мен!

Очакване-порив нежен
зов за люов надира сърцето от викове
и безпощадно от ярост че още не идваш
ръмжи безутешно гнева във главата ми!

Прашна е цялата къща
самотно плаче детето в мен,
то моли за обич и разбиране,но уви
неутешено си остава и до днес!!!





© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??