31 jul 2006, 1:47

* * * 

  Poesía
521 0 2
Разрови се в огнището
на нашата любов с голи ръце...
Хайде,разрови и нямери ми
въглени живи от нашата любов.

Стъпи в Жарта от чувства,
внимавай,сърцето си пази,
и виж пламъци там дали има
или дим до небесата се разнася

и пепел останала е само!!!
Промъкни се в съня ми
и ми разкрий любовтта си,
после наяве подари ми надежда за двама...

И буен огън отново запали,
чувствата ни възроди
любовтта в сърцата нека пак се роди,
за да сме щастливи аз и ти!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??