31 jul 2006, 11:24

*** 

  Poesía
578 0 1

Няколко думи...само няколко думи.

И вече нямаш почва под краката си.

Разбираш, че сгрешил си.

Но късно е.

И извинението е даже безпредметно.

Не е фатално, но губиш много.

Думи…Само няколко думи..

Но толкова много боли...

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??