7 ago 2006, 16:43

? ? ? 

  Poesía
665 0 7


Душите ни са лебеди, които
отдавна са забравили да плуват.
Но търсят водно огледало
сами да си се полюбуват.

Душите ни са лебеди суетни,
но не извили шия грациозно.
Горките! Те не знаят, че отдавна
лебедът е станал пате грозно!

96

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??