7.08.2006 г., 16:43 ч.

? ? ? 

  Поезия
664 0 7


Душите ни са лебеди, които
отдавна са забравили да плуват.
Но търсят водно огледало
сами да си се полюбуват.

Душите ни са лебеди суетни,
но не извили шия грациозно.
Горките! Те не знаят, че отдавна
лебедът е станал пате грозно!

96

© Румена Румена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??