11 sept 2006, 13:34

* * * 

  Poesía
494 0 0
Небето сякаш пада
и ме обгръща с индиго...
Греховете изгарят на синя клада,
непорочното боли непоносимо
Нощите стават студени,
само греховете топлят...
Те са вечни и нетленни,
от пепелта на индигови клади
отново ще възкръснат
със пияна сила
спомен за задръжки да отблъснат...
Аз в синьото съм се свила
И чакам,
като чрез магия,
небето да се сгромоляса
със страшна,изпепеляваща сила...

© Мирослава Грозданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??