20 nov 2007, 10:51

  Poesía » De amor
675 0 2

------, прекрасно име носиш ти,
безумно силно те обичам, разбери.
Боже, прекраснен ангел си в нощта,
невероятната принцеса на деня!

-----, погледни ме с тези две очи,
прекрасни, неповторими, греещи звезди,
прекрасни златни, медени коси,
пусни ги и със тях ме погали!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??