19 feb 2008, 12:36

* * * 

  Poesía » De amor
568 0 0
Недей да мразиш себе си,
дори не си го и мисли!
Не искай да променяш себе си,
някой заради тебe ще се промени!

Ангел паднал от небето,
да, наистина това си ти,
пленила на десетки си сърцето,
дори на километри моето за теб тупти!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??