21 ago 2006, 16:23

* * * 

  Poesía
632 0 2
Животът е канара от камъни,
в които препъваш се падаш и ставаш,
понякога викаш за помощ,
ала няма кой да те чуе.
Помоща си е в теб,
намери я човече ,
открии неземния блян на живота
и "вечен" ще бъдеш ,
ще можеш да виждаш,това
що мнозина не могат
ще прозреш и усетиш
смисъла на човешкото битие,
а то е добрината и любовта !

© Даниела Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??