19 oct 2006, 0:11

* * * 

  Poesía
666 0 1

Очите ми искат да виждат само твоето лице,
тялото ми иска да е докосвано само от твоите ръце,
ти ми даваш любовта, от която има нужда моето сърце,
ти си единствен за мен, скъпо мое слънчице.

Когато съм с теб спирам да мечтая
и не разбирам защо безумно те желая.
Моля те да бъдеш само винаги до мен,
ако ме оставиш - живота ми ще свърши
в този ден!

© Вени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??