6 oct 2006, 22:58

* * * 

  Poesía
449 0 1

~~***~~

 

Вече нямам сълзи

(нямам сили да ги лея),

само спомена пълзи

и от бoлката ще полудея...

 

Спомена прелита

и разкъсва с нокти моята душа...

Със съдбата се преплита

и за в бъдеще оставя ме сама...

 

Вече нямам обич...

Нямам сили да живея!

Вече нямам сили ...

...Ти върви при нея ...

 

~~***~~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??