10 oct 2006, 0:03

* * * 

  Poesía
467 0 1

Навън предчувствия долитат

пронизва мраз пълзи мъгла,

шептят повехналите листи

сбогуват се с букакът стар.

Небето мръква,  залез тлее

денят довършен е ,отпада,

попътен вятър хлад довея -

враждебна зима приближава.

© Сиджан Паравиджан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??