Oct 10, 2006, 12:03 AM

* * * 

  Poetry
489 0 1

Навън предчувствия долитат

пронизва мраз пълзи мъгла,

шептят повехналите листи

сбогуват се с букакът стар.

Небето мръква,  залез тлее

денят довършен е ,отпада,

попътен вятър хлад довея -

враждебна зима приближава.

© Сиджан Паравиджан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??