Навън предчувствия долитат
пронизва мраз пълзи мъгла,
шептят повехналите листи
сбогуват се с букакът стар.
Небето мръква, залез тлее
денят довършен е ,отпада,
попътен вятър хлад довея -
враждебна зима приближава.© Сиджан Паравиджан Всички права запазени
Усещащо и докосващо.
Поздрав и усмивка.