25 sept 2006, 11:37

* * * 

  Poesía
641 0 3
Всичко е позволено-
на война и в любовта,
няма правила,
нито забранени са-
ударите под кръста,
нито по лицето...всеки удря,
където намери и както пожелае,
но...."Лоша рана заздравява,
а лоша дума не се забравя"
и няма прошка за това....
Всичко е жива трагедия,
за други е просто комедия...
Само наранените ги боли,
а тези които гледат отстрани-
много им е лесно да съдят и онеправдават.
Войната с думи най-боли!
От обиди,сърцето кърви!
Но как да се спаси?-
Като трудно му е да си мълчи....?

© Малина Ванкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??