30 sept 2006, 20:18

* * * 

  Poesía
571 0 6
Кой си ти?
Защо гониш съня ми?
Сянка ли си,или призрак зъл,
спокойствието ми прогонваш за миг!
Високо в планините,
потърси себе си,
тогава се върни,
пак ме притеснявай,
ако природата със свойта красота,
не ти подейства благоприятно!!!

© Малина Ванкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??