11 nov 2006, 21:53

* * * 

  Poesía
559 0 1
Безропотно като във транс.
Безмислено като самата същност.
Бездиханно съжителствам
на нечия илюзия за безпогрешност

© Поли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??