4 feb 2006, 15:21

* * * 

  Poesía
668 0 0

* * *

Не зная какво си...
Не зная заслужавам ли те...
Но ти си вътре в мен, усещам те!
Моите чувства, ти режисираш,
ти си камбаната в мойта душа!
Усещам как "биеш"... А ти аз!?

© Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??