4.02.2006 г., 15:21 ч.

* * * 

  Поезия
658 0 0

* * *

Не зная какво си...
Не зная заслужавам ли те...
Но ти си вътре в мен, усещам те!
Моите чувства, ти режисираш,
ти си камбаната в мойта душа!
Усещам как "биеш"... А ти аз!?

© Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??