14 oct 2006, 15:34

* * * 

  Poesía
519 0 1

Тъжни очи, усмивка попарена
миг от любов, от спомен измъчващ,
надежда и вяра някога излъгана
и поглед, отчаяние излъчващ.
Блясък и радост, лъчезарност
в далечината някъде останали
смачкани от живота с безпощадност
и щастиети истинско погубили.
Изгубен свят, мечти опожарени
студени длани, сърце вледенено
и тези празни очи обезверени,
сърцето е лед, защото е сломено.
Безпътни дни, безкраино дълго лутане,
самотни нощи, пълни с отчаяние
и бъдеще, обречено на скитане -
във търсене на твоето признание.

© Цветелина Венкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отнова тъга дълбока,
    отнова изгубена посока.
    Признанието му е знак
    за изход от този мрак.

    Поздрав и усмивка.
Propuestas
: ??:??