18 nov 2006, 21:27

* * * 

  Poesía
524 0 2
Огризки от мечти
тъй бързо ни засищат.
Изплували от дървения под
гризачите препускат
към звездите ни,
премигващи
от другия живот...

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??