11 sept 2005, 20:48

* * * 

  Poesía
778 0 1

Може би ще те обичам до край,
може и да те мразя. Не зная.
Може би ще те търся напразно,
а може би не…
                    Ала едничкото важно
е, че само ти си в моето сърце...

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Кратко е, но е готино, на мен много ми допада! Поздрави!
Propuestas
: ??:??