Sep 11, 2005, 8:48 PM

* * * 

  Poetry
858 0 1

Може би ще те обичам до край,
може и да те мразя. Не зная.
Може би ще те търся напразно,
а може би не…
                    Ала едничкото важно
е, че само ти си в моето сърце...

© Юри Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кратко е, но е готино, на мен много ми допада! Поздрави!
Random works
: ??:??