21 nov 2006, 22:56

* * * 

  Poesía
676 0 4

По-бледи.
Изслепели.
Все по-бледи...
И тънки.
Все по-тънки
и от струни...
Ресни
от недохранени лета.
Стобори,
окосили птичи дири...
А аз
къде да помълча?....

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??