29 nov 2006, 21:47

* * * 

  Poesía
621 0 3
Небето бавно ме
поглъща...
И тъй съм ниска,
непрегръщана...
В очите ми
светкавици се
раждат...
Ръцете ми
моретата преграждат -
За да те търсят!

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??