19 abr 2007, 15:07

* * * 

  Poesía
901 1 2

Сълзи се стичат

по лицето ми,

не ги бърши,

нека капят.

Оглеждай се в тях,

но не се вини,

виновният не си ти.

Аз пропилях любовта,

аз отново хвърлих в пепелта

две сърца и една душа.

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??