19.04.2007 г., 15:07 ч.

* * * 

  Поезия
900 1 2

Сълзи се стичат

по лицето ми,

не ги бърши,

нека капят.

Оглеждай се в тях,

но не се вини,

виновният не си ти.

Аз пропилях любовта,

аз отново хвърлих в пепелта

две сърца и една душа.

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??