Apr 19, 2007, 3:07 PM

* * * 

  Poetry
899 1 2

Сълзи се стичат

по лицето ми,

не ги бърши,

нека капят.

Оглеждай се в тях,

но не се вини,

виновният не си ти.

Аз пропилях любовта,

аз отново хвърлих в пепелта

две сърца и една душа.

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??