29 ene 2007, 23:05

* * * 

  Poesía
552 0 6

Сктита между облачета бели
бледоликата луна,
стои и с мъка гледа
как разделят се две влюбени сърца.

Момиче на момче се врича-
във вечна обич се кълне,
а  момчето все отрича-
не иска да я предаде...

Луната бледа сълзи рони-
звезди им праща във нощта,
а момичето се моли-
иска да си върне любовта...

С тежък жест момчето й отвръща:
-Не искам вече,разбери ме,
не искам твоята любов!
Вземи я,просто забрави ме,
обичай друг в тоз живот!

А тя стои и гледа с надежда
бледоликата луна
и наранена тъжно вика:
-Аз изгубих любовта!

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??