28 nov 2006, 0:46

* * * 

  Poesía
552 0 0

Не знаеш колко пъти съм оставала сама!
Не знаеш колко пъти в ума ми е витаела тъга!
Не знаеш колко пъти вместо сърце съм имала кама!
Не знаеш колко пъти съм искала гост да ми е смъртта!

Не знаеш колко сълзи са изплакали очите ми!
Не знаеш колко болка е понасяла душата ми!
Не знаеш колко белези от рани тялото ми носи!
Не знаеш колко пъти мечти са разпилявани!

Не знаеш колко нощи са изтекли през ръцете ми!
Не знаеш колко трудни дни понесло е сърцето ми!
Не знаеш колко кръв се е събирала в главата ми!
Не знаеш колко тайни премълча устата ми!

Не знаеш колко пъти са ме любили!
Не знаеш колко пъти са ме лъгали!
Не знаеш колко обич нося в себе си!
Не знаеш колко са високи целите ми!

Не знаеш как съм се влюбвала!
Не знаеш колко бързо съм разлюбвала!
Не знаеш как съм със страст изпепелявала!
Не знаеш как съм след себе си следи оставяла!
 
Не знаеш как и теб обичам!
Не знаеш как любов тежи!
Нез наеш как до себе си човека да наричаш!
Не знаеш как пак да повярваш след толкова лъжи!

Не знаеш как мечтите си да следваш! Не знаеш как, когато толкоз дълъг път дели!!!

© Денимира Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??