19 dic 2006, 20:36

* * * 

  Poesía
585 0 4
   Като видения на сляп художник,
   дошли от тъмното небитие,
   величествени, светли, невъзможни
   в съня ми идват чужди светове...

   И търся код да ги разчитам,
   дошли безумни в моя сън...
   Дали като прорoчица аз бъдещето си предричам,
   или сънувам  сън във сън?

   Дали родени са от Бог или от дявол 
   тези греховно-светли светове?
   В съня ми нощем се взривяват,
   а  утрото къде ли ще ги отнесе?
 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??