25 ene 2007, 10:18

* * * 

  Poesía
583 0 2
   Господи, най-близо сме до Тебе там, където
   е границата на нещата...
   Където сушата се слива със морето...
   Небето със земята...

   Господи, най-близо сме в началото и  края.
   Човек умира и се ражда...
   За светлите Ти тайни и познание,
   не утолил безумната си жажда.

   Там някъде... На границата на нещата...
   Отвъд началото и края...
   Най-близо сме до Тебе! Същността Tи свята,
   дали тогава ще познаем?

      09.01.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??