21 jun 2007, 11:28

* * * 

  Poesía
667 0 13
        Какво каза вятърът
                             на танцуващото дърво?
       Чувах само музиката на телата . . .
        Всеки миг бе звездно тържество .
        И от мен струеше нежност свята. . .

       
       Сякаш сълзи на невинно божество,
       светъл дъжд валеше над земята. . .
       И отвъд пределите на всички сетива
        сляхме се. . .
               Отвъд душите и телата. . .

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??