17 mar 2007, 2:07

* * * 

  Poesía
665 0 10
Във чашата ти лятото налях - уханна мащерка и дъхава къпина и слънчев лъч босилеков със тях, та силата им в тебе да премине. В ръцете ми топлее чаша чай. Над него аз по вещерски наричам: - От биле - здраве и да е безкрай! Да бяга зло от тебе! Пий, обичан...

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??